thankyou
Donate to the B3 fund!

"even a small donation helps!"
Donate with PayPal!
In our support boards we aim to provide support for the B3 core in its current state. Older releases of B3 are NOT supported. Check our front page for the latest version. You may post feature requests in our General Discussion board. Modifications and Hacks of the core B3 code are NOT supported.
Before you ask for support: [ Read the Support Instructions ] - More info: [ Full Support Disclaimer ]

Author Topic: IPv6  (Read 151 times)

Offline Fakie

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 69
    • Bandit Company
IPv6
« on: June 30, 2017, 05:18:14 PM »
I'm running the current version of b3 (1.10.11) on a cod4x server and it isn't authorizing anyone with a ipv6 address. It just retries then eventually aborts. I have looked all over both here and the cod4x forums and I cannot find anything. Am I missing something?

Example:
170630 14:04:52 DEBUG    '5CHRODINGERSCAT not yet fully connected: retrying...#:10'
170630 14:04:56 DEBUG    'newClient: 8, 2310346615505705246, 5CHRODINGERSCAT'
170630 14:04:57 DEBUG    'Could not auth 5CHRODINGERSCAT: giving up...'
« Last Edit: June 30, 2017, 05:20:00 PM by Fakie »

Offline 82ndAB.Bravo17

  • Dev. Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2628
Re: IPv6
« Reply #1 on: June 30, 2017, 05:59:00 PM »
What makes you think they have an ipv6 address?

Offline Fakie

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 69
    • Bandit Company
Re: IPv6
« Reply #2 on: July 05, 2017, 11:09:42 PM »
With cod4x if you type status it shows if they are using ip4 or 6. Cod4x supports ip6 addresses. Unfortunately I don't have any screenshots.

Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk

Offline 82ndAB.Bravo17

  • Dev. Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2628
Re: IPv6
« Reply #3 on: July 06, 2017, 12:04:05 AM »
I'm afraid that B3 doesn't support ipv6 addresses.  I expect that those players also have an ipv4 address, can you set cod4x to only use the ipv4 one?

Offline Fakie

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 69
    • Bandit Company
Re: IPv6
« Reply #4 on: July 06, 2017, 12:20:06 AM »
I'm afraid that B3 doesn't support ipv6 addresses.  I expect that those players also have an ipv4 address, can you set cod4x to only use the ipv4 one?
Good, I wasn't losing my mind then. I'm. Not sure if it can be set to ipv4 only or not but I can sure check.

Thanks for the help!

Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk


 


Rate this page +1 at Google Search

anything