Donate to the B3 fund!

"even a small donation helps!"
Donate with PayPal!

Author Topic: Failed to find web page  (Read 1160 times)

Offline herron

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 40
Failed to find web page
« on: April 20, 2017, 07:58:22 PM »
I am constantly getting this error. Everything else loads fine, but the bot is unable to connect to webadmin.

Webadmin is up and running, password is good, ip is good, rcon ports , all that. It all came out of nowhere after months of working perfectly. Any tips?

Offline 82ndAB.Bravo17

  • Dev. Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2557
Re: Failed to find web page
« Reply #1 on: April 20, 2017, 10:44:01 PM »
Set log_level to 8 in your b3 config, then restart and see what the log says after its been running for a bit.

Post the log here if you can't see what is wrong.

Offline herron

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 40
Re: Failed to find web page
« Reply #2 on: April 21, 2017, 12:49:25 AM »
log_level is set to 8


Code: [Select]
170421 01:38:58	DEBUG	'Failed to find Web page 9 - Wait 1 second'
170421 01:39:00 VERBOSE 'StatusPlugin: Building XML status'
170421 01:39:00 DEBUG 'StatusPlugin: Writing XML status to C:\\Users\\Administrator\\status.xml'
170421 01:39:09 DEBUG 'Failed to find Web page 10 - Wait 1 second'
170421 01:39:19 DEBUG 'Failed to find web page - wait 10 seconds'
170421 01:39:40 DEBUG 'Failed to find Web page 2 - Wait 1 second'
170421 01:39:51 DEBUG 'Failed to find Web page 3 - Wait 1 second'
170421 01:40:00 VERBOSE 'StatusPlugin: Building XML status'
170421 01:40:00 DEBUG 'StatusPlugin: Writing XML status to C:\\Users\\Administrator\\status.xml'
170421 01:40:02 DEBUG 'Failed to find Web page 4 - Wait 1 second'
170421 01:40:13 DEBUG 'Failed to find Web page 5 - Wait 1 second'
170421 01:40:24 DEBUG 'Failed to find Web page 6 - Wait 1 second'
170421 01:40:35 DEBUG 'Failed to find Web page 7 - Wait 1 second'
170421 01:40:46 DEBUG 'Failed to find Web page 8 - Wait 1 second'
170421 01:40:57 DEBUG 'Failed to find Web page 9 - Wait 1 second'
170421 01:41:00 VERBOSE 'StatusPlugin: Building XML status'
170421 01:41:00 DEBUG 'StatusPlugin: Writing XML status to C:\\Users\\Administrator\\status.xml'
170421 01:41:08 DEBUG 'Failed to find Web page 10 - Wait 1 second'


Here is part of the log. 

And here is the xml part, ROgame.ini looks good, not typo mistakes.
Code: [Select]
  <settings name="server">
    <set name="inifile">C:\ROgame.ini</set>
    <set name="rcon_password">mypassword</set>
    <set name="ro2admin">Admin</set>
    <set name="port">7777</set>
    <set name="rcon_port">8080</set>
    <set name="public_ip">myserverip</set>
    <set name="rcon_ip">127.0.0.1</set>
    <set name="delay">0.33</set>
    <set name="lines_per_second">50</set>
    <set name="punkbuster">off</set>

Offline 82ndAB.Bravo17

  • Dev. Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2557
Re: Failed to find web page
« Reply #3 on: April 21, 2017, 03:23:17 PM »
Please post the full log, using pastebin.

Offline herron

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 40
Re: Failed to find web page
« Reply #4 on: April 21, 2017, 06:44:14 PM »

Offline 82ndAB.Bravo17

  • Dev. Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2557
Re: Failed to find web page
« Reply #5 on: April 21, 2017, 07:33:30 PM »
What address are you using to connect to the webadmin tool from a browser?

Offline herron

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 40
Re: Failed to find web page
« Reply #6 on: April 21, 2017, 07:49:08 PM »
http://myserverip:8080
(myserverip being the actual ip of the server)
« Last Edit: April 21, 2017, 08:09:43 PM by herron »

Offline 82ndAB.Bravo17

  • Dev. Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2557
Re: Failed to find web page
« Reply #7 on: April 21, 2017, 09:21:37 PM »
Are you using the same ip in the b3 config? Because the snippet you posted shows you using 127.0.0.1

Offline herron

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 40
Re: Failed to find web page
« Reply #8 on: April 21, 2017, 09:54:13 PM »
That's how it was the whole time and worked without problems. I tried with the server ip in there as well, but it's still the same.

Offline 82ndAB.Bravo17

  • Dev. Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2557
Re: Failed to find web page
« Reply #9 on: April 21, 2017, 11:55:59 PM »
What does http;://127.0.0.1:8080 get you?





Offline herron

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 40
Re: Failed to find web page
« Reply #10 on: April 22, 2017, 12:08:10 AM »
Nothing, the b3 bot is not hosted on the same computer with the Red Orchestra 2 Server.

Offline 82ndAB.Bravo17

  • Dev. Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2557
Re: Failed to find web page
« Reply #11 on: April 22, 2017, 05:26:38 AM »
OK, I see now that you are using myserverip for Public_ip, which is correct. I wish the font in the code sections weren't so small!!!

What happens when you try myserverip:8080 in a browser on the box that B3 is running on?

Offline herron

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 40
Re: Failed to find web page
« Reply #12 on: April 22, 2017, 10:22:09 AM »
I like the baby steps approach you are doing. It really didn't cross my mind to check this...

Well, it's not connecting for some weird reason

This site can’t be reached

**.**.**.** took too long to respond.
Search Google for 216 8080
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

Any other website works.
« Last Edit: April 22, 2017, 10:24:09 AM by herron »

Offline herron

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 40
Re: Failed to find web page
« Reply #13 on: April 22, 2017, 10:41:19 AM »
I did all the ipconfig / stuff
Checked firewall settings, nothing is blocking
Checked hosts file
Cleared cache / google.

No success.

Offline herron

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 40
Re: Failed to find web page
« Reply #14 on: April 22, 2017, 01:08:46 PM »
I triple checked everything, now I am thinking maybe the gameserver is blocking the connection from my ip, but I have no idea where to check about it.

 


Rate this page +1 at Google Search

anything