Donate to the B3 fund!

"even a small donation helps!"
Donate with PayPal!
January Donations
MordyT USD25.00

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10
1
Which game?

And could you post a log showing it happening after you have set log_level to 8 in you config file.
2
General Usage Support / Bot crashes when someone uses \ as a character in the name
« Last post by herron on January 15, 2018, 04:18:42 PM »
Code: [Select]
180115 17:10:31 ERROR    'Query failed [INSERT INTO clients(`time_add`, `password`, `time_edit`, `name`, `group_bits`, `ip`, `greeting`, `auto_login`, `connections`, `mask_level`, `login`, `guid`, `pbid`) VALUES (1516029031, "", 1516029031, "THE KGB USSR \\S\\", 0, "78.139.120.175", "", 1, 1, 0, "", "0x011000010A60885E", "")] None: (1064, u\'You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near \\\'78.139.120.175", "", 1, 1, 0, "", "0x011000010A60885E", "")\\\' at line 1\')'
180115 17:10:31 INFO     'STDOUT \'ERROR: (1064, u\\\'You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near \\\\\\\'78.139.120.175", "", 1, 1, 0, "", "0x011000010A60885E", "")\\\\\\\' at line 1\\\')\''
180115 17:10:31 INFO     "STDOUT '\\n'"
180115 17:10:31 ERROR    "STDERR 'Traceback (most recent call last):\\n'"

Hello, can I get some help in dealing with this?
3
Installation Support / Re: AttributeError 'module' object has no attribute
« Last post by 82ndAB.Bravo17 on January 15, 2018, 03:17:47 PM »
Glad you have got it starting!

For the cod4x parser I suggest you visit their site, since there seem to be numerous versions of the server and you need the right version of the parser for it to work correctly. I believe you also need to set some configurations for the server as well.
4
Installation Support / Re: AttributeError 'module' object has no attribute
« Last post by Ragonz on January 15, 2018, 01:24:17 PM »
Not sure what it was but I redid the download and b3 conf file and its now working (sort of) new problem is with the cod4x parser :(
5
Installation Support / Re: AttributeError 'module' object has no attribute
« Last post by Ragonz on January 15, 2018, 12:28:35 PM »
done and attached
6
Installation Support / Re: AttributeError 'module' object has no attribute
« Last post by 82ndAB.Bravo17 on January 15, 2018, 05:48:39 AM »
Please replace the config.py in the b3 folder with the one in this zip file and post the result when you try and run b3 again.
7
Installation Support / Re: AttributeError 'module' object has no attribute
« Last post by Ragonz on January 14, 2018, 07:25:17 PM »
attached, removed the values for sensitive fields (except mysql and rcon password which I forgot so blanked out)
8
Installation Support / Re: AttributeError 'module' object has no attribute
« Last post by 82ndAB.Bravo17 on January 13, 2018, 04:43:02 PM »
Can you show a screenshot of that file open in notepad or notepad ++
9
Installation Support / Re: AttributeError 'module' object has no attribute
« Last post by Ragonz on January 13, 2018, 09:44:20 AM »
It is indeed
10
Installation Support / Re: AttributeError 'module' object has no attribute
« Last post by 82ndAB.Bravo17 on January 13, 2018, 12:21:57 AM »
Are you sure that is the xml that you are using in your startup file which is C:\BigBrotherBot\conf\b3.xml?

Because the xml that you posted doesn't produce that error when I try it. It obviously fails to open the DB etc, but it gets past the point at which you show it failing.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10

Rate this page +1 at Google Search